Nejnovější recenze ze sekce Přípravky na ekologické praní
Dobré balení a dávkování.
Dobré balení, prádlo dobře vypráno.
- praktické
Složení
Používám na mytí vlasů a jsem moc spokojená!
Pozor na jednu věc, pral jsem dva velké a jeden malý ručník na 40°C. Dávkoval jsem 45ml a bylo to tolik, že to strašně napěnilo a pračka začala psát chybu. Takže pozor na to, s dávkováním opatrně. Ještě se mi osvědčilo pustit v pračce nejdříve ručníky na máchání, aby se z nich vypláchly možné zbytky šamponu atd..
- již jsem vyzkoušela praní, prádlo je nejenom dobře vyprané, ale i hezky voní! Ještě jsem zkusila vyprat tenisky (dala jsem pro jistotu 2 papírky, byly hodně špinavé) a výsledek je perfektní!!! Děkuji za takový produkt
Perfektní, spokojenost
Perfektní, spokojenost
Malé balení krásně připravené když by člověk jel někam na cesty....
- Úžasný a krásně voní
No prostě vánoční limitka a tím mě hodně zaujala.,..
- Luční kvítí nádherně voní
- Nezanechává zbytky pracího prášku na oblečení
Nádherně to voní a nezanechává zbytky prášku na oblečení
- dávkování
- při dávkování aby prádlo trochu vonělo, je drahá
hodně naředěná, i při dvojnásobném dávkování vůně slabá. Aviváže kupujeme různé a ale tahle srovnatelná s těmi nejlevnějšími. Nerozumím těm kladným recenzím, které mě přiměly ke koupi. Varianta Blue wash
- Česky lokální kvalitní produkt
- Extrémně výhodné baleni
- Všechno přírodní
- Ekologické
- Kvalitně vypere prádlo a nezanechava žádné fleky
- Příjemná přírodní vůně
- Žádná chemie
- Ideální i pro naše alergiky a ekzematiky
- Moc hezky voní
Moc mě potěšil balíček, jak jsem ho otevřela. Bylo to jako rozbalit voňavý dárek a ne drogerii k praní prádla.
Zkoušela jsem zatím prát tmavé na krátký program. Papírek (dala jsem vzhledem k množství prádla půlku) se rozpustil, prádlo se vypralo.
Papírky nezabírají v podstatě žádné místo. Už se těším , až vyzkouším všechny vůně. Za mě zatím spokojenost.
Paradni vec i na cestovani
- Dělá to, co má: všestranné použití. Nejen do prádla, ale i na čištění odpadů a při úklidu.
- POWERDISK skvěle myje nádobí je po něm krásně čisté na omak příjemné nedá se srovnat s běžnými prostředky na mytí nádobí v myčce
- dražší cena je to MIELE
Mám s tímto pracím gelem dobré zkušenosti jak s čistotou prádla, tak i po dermatologické stránce.
Malé balení, příjemná vůně.
Zobrazuji 121 - 140 ze 500 recenzí « Předchozí 1...5 6 [ 7 ] 8 9...25 Další »