Nejnovější recenze ze sekce Přípravky na ekologické praní
Pere dobře, šetrný k přírodě
- Příjemná nevtíravá vůně
- Vydrží dlouho
Produkt je můj oblíbený a mám již asi 3. Balení. Vůně je není sladká, ale příjemná i pro muže a dodává jemný nádech vonaveho prádla. Vydrží poměrně dlouho a není potřeba celé víčko
Výborný produkt, budu objednávat větší balení. Používám na utěrky, ručníky a ložní povlečení. Nesmrdi.
- Čištění odpadů šlo výborně
jednoduché použití, krásně voní, při větším množství prádla dávám 2 papírky
Příjemná vůně.
- Dokonalá vůně
- Netestováno na zvířatech
- Zatím zkouším
- Zatím nic nemám co vytknout
- Nic nemám
Již delší dobu nepoužívám při praní nic jiného než prací papírky. Moje oblíbené vůně jsou kouzlo bavlny a přímořský vánek.
výborný
Prací pásky 32 kusů luční kvítí je v pořádku, krásně voní a prádlo je dobře vyprané
Prací pásky Eto revolution, jsou OK dobře vyperou prádlo
- Dobře perou
- Lehké a skladné
- Žádné tahání těžkých gelů
S nákupem jsem byla spokojená
- Kupuji už jen vaše výrobky, naprostá spokojenost, pěkně pere, příjemná vůně.
krasne voni a skvele pere
Výborný na praní. I když je velký, použila jsem ho na silonky, které se mi nezamotaly do prádla a obličejové tampony, které mi zase nazapadly za gumu pračky. Takže super. Nic jiného zatím vyzkoušeno nemám.
- Krásně pere, dobře se rozpustí (ale zkušenost mám zatím jen s praním bílého prádla na 60 a s přidáním perkarbonátu sodného), ale nevoní.
- Příjemná vůně, jemné prádlo.
- Eko výrobek.
- Ani jedna aviváž se nesmí ředit, jinak je vůně prádla žádná. Takže bude rychle fuč a finančně jsem na tom hůř. Pokud se neředí, voní tato i levandulová aviváž jemně a příjemně.
voní a je vláčný pokožka při ručím praní je jemná a příjemně vláčná skvělí
Zobrazuji 401 - 420 ze 500 recenzí « Předchozí 1...19 20 [ 21 ] 22 23...25 Další »